Talking 'bout my generation

Genesis zong het al in de jaren '80: 'My generation will put it right.' Maar wat is er van die belofte gekomen nu de jeugd van vandaag die generatie ter verantwoording roept? more »

Published on September 29th, 2019 @ 17:56:00 . Posted in Wonder, Personal. Tags: Klimaat, generatie, staking.

Oorzaak en gevolgen

Het vervolg op een vorig bericht waarin ik terugkom op het inzetten van een netwerk om je kennis uit te breiden. Je werkplek is ook een netwerk, waar velen samenwerken om iets moois te bereiken. more »

Published on August 18th, 2012 @ 21:11:00 . Posted in Wonder, Personal.

And in this corner... Ego vs. Altruïsme

Het is soms best moeilijk om je in te leven in de gedachten van de ander. Je moet er al moeite voor doen om mee te beginnen. Er zijn maar weinig mensen die ik ken die zich van nature inleven, en zij hebben mijn bewondering. En daarbij wordt die moeite niet altijd beloond zoals je zou denken. Daarom een positief voornemen. more »

Published on January 2nd, 2012 @ 23:51:00 . Posted in Wonder, Personal.

"Alles kan kapot."

Tijdens een les begin deze week schreven studenten op het bord: "Alles kan kapot." Mijn angst dat ze massaal mijn digibord zouden slopen werd snel weggenomen... more »

Published on October 1st, 2011 @ 20:49:00 . Posted in Wonder, Personal. Tags: alles, kapot, krijgen, liefde, studenten.

Geluk is een reep chocolade

Maandag 19 juli. Wachten op de bus om terug te gaan naar de vakantiebestemming. De bus is te laat, de stemming daalt met het verstrijken van de tijd. Om het gevoel van honger en dat van enige ontevredenheid te stillen, een reep chocolade gekocht. Met… more »

Published on July 21st, 2010 @ 19:36:55 . Posted in Wonder, Personal. Tags: chocolade, dankbaarheid, geluk.

Ingeblikte ham.

Ach, soms moet je er maar gewoon om lachen, en dat blijkt nog best te kunnen. Als je enigszins actief bent op het internet, dan moet je de dagelijkse porties spam maar voor lief nemen, in ieder geval een dosis voedingswaren, waar je niet dikker van zult… more »

Published on July 17th, 2009 @ 20:37:24 . Posted in Wonder, Personal. Tags: ineternet, lachen, spam.

1 3 4