Voor elkaar

Volgens mij wordt 15 maart een belangrijk moment. Als de geschiedenis iets leert dan is het dat macht in onverwachte handen kan komen. Met de stem van het volk kan een groep veel voor elkaar krijgen. Maar doet een ieder dat ook voor elkáár?

Veel mensen ervaren problemen en zijn daardoor op zoek naar hoop. Het is te begrijpen dat zij willen vertrouwen in iemand die roept dat de problemen worden verminderd. Hoop wordt geen waarheid door het wegsturen van problemen maar door het aanpakken van de oorzaken. Door mensen in de armen te sluiten in plaats van buiten te sluiten. Een stem voor de oplossing is beter dan een stem tegen het onbekende. Een gekozen leider stelt grenzen en regels maar is vooral het voorbeeld van wie je wilt zijn en hoe je met anderen omgaat.

Daarom zal ik kiezen voor Lodewijk Asscher. Een toegankelijk persoon met goede ideeën in een grote partij. Want met veel mensen is een verschil te maken. Samen voeren wij het beleid uit dat hij heeft ingevoerd vanuit een visie om de maatschappij nog beter te maken. Hij geeft regels en grenzen zonder daarover te roepen en is het voorbeeld dat anderen zou sieren. Ik zal een ander niet vragen mijn voorbeeld te volgen, maar wel goed na te denken over het belang van een ieders stem voor de geschiedenis die nog komt.


Published on November 26th, 2016 @ 21:19:00 . Posted in Personal. Tags: Asscher, politiek, stem, voorbeeld.