"Lammetjes in de wei!!!"

Het begint mij steeds meer te irriteren: nieuws. In de zin van het woord is nieuws iets dat nog niet eerder is geweest en dus de moeite van het vermelden waard is. Maar de 'nieuwsdiensten' zijn dat blijkbaar een beetje vergeten. Daar is de crisis, en… more »

Published on March 12th, 2009 @ 22:32:20 . Posted in News, Wonder, Personal. Tags: gevoel, nieuws, sensatie.

"Hello Everybody!"

Lezen? Niet echt voor mij, verder dan de Donald Duck en hoe-vervang-ik-een-lamp-in-de-auto handleiding kom ik niet echt. Internet is sneller dan de krant en een goed boek, ach die komt wel een keer op film. Toch heb ik de laatste dagen en boek in rap… more »

Published on January 18th, 2009 @ 16:27:23 . Posted in News, Wonder. Tags: gaza, luyendijk, media, nieuws.

Bidi bidi bidi

Zo nu en dan zijn die headlines inderdaad grappig om je eigen verhaal bij te verzinnen: Bij RTL-Z kwam voorbij: "stem Bassie populairder dan Kim Holland op tomtom." Zie je het voor je: "Adriaantjuh, d'r komt een rotondetjuh aaaaan! He, he, hee. Je moet… more »

Published on December 27th, 2008 @ 17:47:30 . Posted in News, Fun. Tags: bassie, headlines, tomtom.

Zwart-wit televisie?

De spelen zijn geweest. En het is mooi geweest. Niet alleen zijn er records gezet, in het zetten van records zijn zelfs records behaald. Reden voor een feestje en alle lof, dus. En net dat laatste is mij nogal tegengevallen tijdens de spelen. Daarmee… more »

Published on August 26th, 2008 @ 22:19:14 . Posted in News, Wonder. Tags: commentaar, olympische spelen, sport, televisie.